Lloyd loom winkel.nl de lloyd loom eetkamerstoel aktie site van Nederland. Nu eetkamerstoel 3504 met gratis kussen voor slechts 225,-. Geen extra bezorgkosten en snelle levertijden! Lloyd loom meubelen voor een super prijs.

Blog Berichten

Woontrends in Wonen en Interieur 2017

Lloyd loom meubelen de nieuwste woontrends in wonen en Interieur.

Eigenlijk zijn Lloyd loom meubelen nooit uit geweest. Na de enorme verkopen eind jaren 90 en begin 2000 is het tijdelijk wat achteruit gegaan. Je merkt nu dat de vraag naar deze meubelen weer toeneemt. Vooral Lloyd loom eetkamerstoelen zijn erg geliefd. Ik verwacht hernieuwde woontrends in wonen en interieur van deze Lloyd loom meubelen. De vormen zijn van enkele modellen wat ronder geworden. Ook is er naast het traditionele Lloyd loom ook steeds meer vraag naar mixed Lloyd loom.

Een nieuwe Lloyd loom woontrend – interieurtrends is in de maak.

Persoonlijk zou het mij niet verbazen dat het jaar 2017 de hernieuwde doorbraak wordt van Lloyd loom meubelen. Ik denk dan niet eens alleen aan particulier gebruik maar ook aan projectmatige doeleinden.

Lloyd loom eetkamerstoelen op de 50plusbeurs

Lloyd loom winkel ook op de 50plusbeurs in Utrecht.

Lloyd loom winkel gaat haar nieuwste modellen Lloyd loom eetkamerstoelen promoten op de 50plusbeurs in Utrecht. Hiermee wil Lloyd loom winkel wil hiermee haar landelijke uitstraling versterken. Veelal wordt online aangekocht maar door op z’n grote beurs de Lloyd loom meubelen te showen kunnen ook veel klanten de meubelen bekijken en uitproberen.

De nieuwste Topper – Lloyd loom eetkamerstoel Sunderland wordt hier gepresenteerd.

lloyd loom stoel Sunderland
Lloyd loom eetkamerstoel Sunderland van het merk Purple Starling

Lloyd loom meubelen in uw Serre

Lloyd loom meubelen voor in de Serre.

Naast de bekende rotan meubelen treft u steeds vaker Lloyd loom meubelen aan in woonkamer en serre. Ik heb veel interieur adviseurs gesproken die dit beamen. Het voordeel van Lloyd loom meubelen is dat het zeer goed tegen de warmte en lichtinval kan. Het Lloyd loom product kan nooit knappen daar het gemaakt is van ijzerdraad met getwijnd papier.

Lloyd loom stoel Sheffield
Lloyd loom stoelen Sheffield in de kleur wit.

 

Het product is super sfeervol en het grote voordeel ten opzicht van kunststof meubelen is dat het niet statisch is. Kunststof meubelen geven vaak elektrische schokjes hetgeen als hinderlijk wordt ervaren.

Kussens Lloyd loom stoelen

Kussens Lloyd loom stoelen.

Er zijn veel modellen kussens voor Lloyd loom stoelen.  Elk model heeft vaak haar eigen kussen afmeting.  Wij krijgen heel vaak de vraag; graag willen we voor onze Lloyd loom stoelen kussens bestellen. Men denkt dan vaak dat er een standaard kussen is. Er zijn echter heel veel modellen van verschillende fabrikanten. De kussens voor Lloyd loom eetkamerstoelen hebben een rits aan de achterzijde zodat u de hoesjes op lage temperatuur kunt uitspoelen. Een mooie bies in dezelfde kleur als de stof maakt het kussen exclusief, net als het tussenzetsel in het kussen. De vaste vulling is van polyether.

Kussen voor model 3504 sm design.

Lloyd loom winkel heeft altijd kussens op voorraad van het top model 3504 sm design.  Deze stoel is vandaag de dag nog altijd een topper. Van deze LLoyd loom stoel model 3504 sm design zijn in het verleden heel veel verkocht aan zowel de consument als aan de projectinrichter.

kussens voor lloyd loom stoel 3504 super kussen
Kussens voor model 3504 sm design

Bovenstaand kussen past ook vaak in andere modellen. Voor afmeting kijk hier.

 

Kussen voor eetkamerstoel Parijs:

Een ander bekend model is de eetkamerstoel Parijs.  U treft deze eetkamerstoel in twee varianten aan. De eerste behoeft geen kussens daar er onder de Lloyd loom zitting reeds schuim zit. De zitting is enigszins bol. De andere variant met een platte zitting behoeft een kussen.

Purple Starling in Lloyd loom.

Purple Starling in Lloyd loom.

Het hiernaast vertoonde logo van het merk Purple Starling in Lloyd loom treft u aan op o.a.  eetkamerstoelen en stoelen en is nu ook al weer jaren actief op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Het merk is gedeponeerd  bij het Benelux-bureau voor de intellecturele eigendom. U treft dit logo aan op tal van eetkamerstoelen, banken, fauteuils, tafeltjes en eettafels.  U kunt er als klant van uitgaan dat u een kwaliteitsproduct aanschaft als het meubelstuk voorzien is van het logo Purple Starling in Lloyd loom.

U herkent een Original Lloyd loom stoel aan haar logo. Er zijn op dit moment meerdere aanbieders van Lloyd loom meubelen op de Europese markt. Zo heb je o.a. de fabrikant Nouvion met het logo Origineel loom furniture. Deze fabrikant heeft een eigen Lloyd loom productie in Lloyd loom eetkamerstoelen. Deze fabrikant is erg sterk in met leer beklede Lloyd loom eetkamerstoelen.

merk purple starling in Lloyd loom

Lloyd loom stoel 3504 sm design

Lloyd loom logo sm design

Lloyd loom eetkamerstoel 3504 sm design.

Deze bestseller onder de Lloyd loom eetkamerstoel 3504 verdient een grote pluim.  Deze Lloyd loom eetkamerstoel werd uitgeroepen tot stoel van het jaar op internationale beurzen. De stoel werd op de markt gebracht door de fabrikant Slootstra-Mulder uit Noordwolde.  Dit is de reden dat op het logo SM design vermeld staat. Het logo is hier op dit blog weergegeven, en wordt nog steeds als kwaliteitslogo bevestigd op de eetkamerstoel.  Een paar jaar geleden besloot de fabrikant Slootra te stoppen. Het model werd in overleg doorgevoerd door de importeur Lem.

Lloyd loom eetkamerstoel 3504 sm design

Nieuwste versie Lloyd loom meubelen in mixed loom

Nieuwste versie Lloyd loom meubelen in mixed loom

U kent vast het traditionele Lloyd loom materiaal. Deze Lloyd loom meubelen zijn gespoten in een bepaalde kleur. U kunt hierbij denken aan de kleuren room, zwart, karamel, Bali bruin of wit. Nu is er sinds een korte periode een nieuw type Lloyd loom op de markt onder de naam

Lloyd, loom, eetkamerstoel, Malaga

Onderhoud Lloyd loom stoelen – meubelen

Het is als eerste belangrijk te weten wat Lloyd loom is inzake het onderhoud van Lloyd loom. Dit heb ik ook al omschreven in mijn eerdere blog. Hier nog even een korte samenvatting. Het is getwijnd papier met in de verticale banen ijzerdraad. Het materiaal wordt machinaal gemaakt.  Het frame van de stoel wordt eerst gemaakt voordat het Lloyd loom er met de hand wordt omgezet en afgewerkt.

Lloyd loom Sessel 3504 Original Lloyd loom

Lloyd loom eigenschappen

Lloyd loom eigenschappen.

Geen Riet en geen rotan, maar Lloyd loom.

De eigenschappen van Lloyd loom. Wat is Lloyd loom?

Lloyd loom meubelen zijn meubelen die niet gemaakt zijn van met de hand gevlochten riet maar  verwaardigd zijn van een nieuwe vezel.  Een vezel die geen vocht of vuil doorlaat.  Hygiënisch , ongevoelig voor hitte en die niet  ‘krom kan trekken’. Het nieuwe wondervezel was gewoon papier.  Lloyd loom zou een van de meest geslaagde producten van de 20e eeuw worden.  Voor 1940 werden er meer dan 10 miljoen Lloyd loom stukken gemaakt in Amerika en Groot-Brittannië, die werden verkocht aan hotels, restaurants, theesalons en schepen.