Kussens Lloyd loom stoelen.

Er zijn veel modellen kussens voor Lloyd loom stoelen.  Elk model heeft vaak haar eigen kussen afmeting.  Wij krijgen heel vaak de vraag; graag willen we voor onze Lloyd loom stoelen kussens bestellen. Men denkt dan vaak dat er een standaard kussen is. Er zijn echter heel veel modellen van verschillende fabrikanten. De kussens voor Lloyd loom eetkamerstoelen hebben een rits aan de achterzijde zodat u de hoesjes op lage temperatuur kunt uitspoelen. Een mooie bies in dezelfde kleur als de stof maakt het kussen exclusief, net als het tussenzetsel in het kussen. De vaste vulling is van polyether.

Kussen voor model 3504 sm design.

Lloyd loom winkel heeft altijd kussens op voorraad van het top model 3504 sm design.  Deze stoel is vandaag de dag nog altijd een topper. Van deze Lloyd loom stoel model 3504 sm design zijn in het verleden heel veel verkocht aan zowel de consument als aan de projectinrichter.

kussen loom stoel 3504Kussens voor model 3504 sm design

Bovenstaand kussen past ook vaak in andere modellen. Voor afmeting kijk hier.

De nieuwste Trend in de meubelstoffen zijn de donkere tinten geel citrondonker denim blauwOasis blauw en Dolphin grijs.

kussens nieuwste trend model 3504

Kussen voor eetkamerstoel Parijs:

Een ander bekend model is de eetkamerstoel Parijs.  U treft deze eetkamerstoel in twee varianten aan. De eerste behoeft geen kussens daar er onder de Lloyd loom zitting reeds schuim zit. De zitting is enigszins bol. De andere variant met een platte zitting behoeft een kussen.

kussen-loom-eetkamerstoel-parijs

Dit kussen heeft aan de achterzijde twee maal een inkeping en een ronde achterkant. Deze kussens kunnen worden vastgemaakt met een bandje met klitband. Dit is moderner dan met een strik. (is vaak zo klassiek). Voor afmetingen kijk hier.

Kussen voor eetkamerstoel Sheffield.

Lloyd loom eetkamerstoel Sheffield heeft een ronde achterzijde. Deze kussens passen ook vaak in andere Lloyd loom eetkamerstoelen met een ronde achterzijde bij de zitting. Voor afmetingen kijk hier.

kussen-stoel-Sheffield-ecru

Standaard kussens voor Lloyd loom stoelen zonder armleuning.

Veel mensen hebben reeds Lloyd loom stoelen zonder armleuning waar geen standaard kussen voor is, omdat de fabrikant deze niet meer heeft of omdat het model uit de collectie is. Dit is een  van de reden dat er een standaard kussen is voor deze stoelen.  Deze kussens worden aan de achterzijde met een klitband vastgezet. Voor afmetingen kijk hier.

standaard kussen loom stoel

Mocht u een Lloyd loom stoel hebben met een ander kussen dan wordt het vaak maatwerk. Alle maten kussens kunnen natuurlijk gemaakt worden. Het is vaak een prijstechnisch verhaal. Kussens die op maat gemaakt moeten worden zijn vaak veel duurder.

Jan Lem