U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen een retoursverzoek te melden. Dit is mogelijk zonder opgave van reden. Wanneer uw verzoek is ontvangen krijgt u nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Indien mogelijk graag terug sturen in de originele verpakking. De kosten voor het retour sturen zijn echter wel voor uw rekening.  Indien u wenst te ruilen of retourneren gaarne een e-mail bericht sturen naar info@lloydloomwinkel.nl. U vind een modelformulier voor herroeping/retourneren bij onze algemene voorwaarden.

Meubelen die  speciaal op verzoek van de klant in een bepaalde kleur zijn besteld en niet standaard in de collectie aanwezig zijn kunnen niet worden geretourneerd. Meubelen/kussens die speciaal op verzoek van de klant zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Hier is dan sprake van maatwerk.

Als we de retourzending hebben ontvangen, wordt deze gecontroleerd en verwerkt. Nadat de retourzending behandelt is, sturen wij een e-mail.  Indien u reeds vooraf betaald heeft wordt het retour bedrag teruggestort binnen 14 dagen.

U kunt voor meer info in de algemene voorwaarden alles ook exact nalezen.