Veel gestelde vragen.

Wat is Lloyd loom?

Lloyd loom is een fijnmazig geweven product. Het wordt machinaal gemaakt. De kern van het product is van ijzerdraad. Vervolgens gedraaid met papier. Doordat het zo strak is gedraaid en vervolgens verlijmd en afgelakt wordt, is het product zeer sterk. Het kraakt niet, haakt niet en is werkelijk oersterk. Het product wordt verlijmd en afgewerkt in de gewenste kleur. Wij werken alleen met originele Lloyd loom. U treft altijd een originele Lloyd loom label aan op de Lloyd loom meubels. Onderstaand logo geeft de garantie van een Origineel Lloyd loom meubel.

Logo Purple Starling in Lloyd loom

Dit logo geeft weer – original Lloyd loom produkt – laagste prijsgarantie – geen bezorgkosten – jaren lange ervaring – 3 jaar consumenten garantie – nooit een aanbetaling!

Hoe kan ik bestellen?

U kunt het bestelformulier invullen, of gewoon een e-mail sturen. Indien u het prettiger vindt kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen. De order wordt vervolgens per mail aan u bevestigd.

Hoe wordt er geleverd?

Wij leveren de Lloyd loom meubelen bijna altijd zelf bij u af. Soms schakelen we een externe transporteur in. U wordt ruim van tevoren gebeld of gemaild omtrent de leverdatum en het tijdstip.

Hoe dien ik te betalen?

U doet bij ons nooit een aanbetaling. Wij geven onze klanten het vertrouwen, dus nogmaals geen betaling vooraf! Bij aflevering gaarne contant te voldoen. Wij hebben geen mobiel pinapparaat dus gaarne contant. Via telebankieren achteraf is ook prima. U kunt uiteraard via Ideal vooraf betalen indien u dit prettiger vindt. 

Moet ik ook bezorgkosten betalen?

U betaald bij ons geen extra bezorgkosten. Het kan echter bij een kleine bestelling voorkomen dat de levertijd iets langer wordt, daar we dan uw bestelling moeten combineren. Indien u de meubelen snel wenst te ontvangen kunnen wij de stoelen ook zonder extra kosten afsturen!  Wij leveren ook onze Lloyd loom meubelen naar België.  Wij rekenen dan wel een kleine toeslag voor het bezorgen van de meubelen. Dit is afhankelijk van het aantal stoelen dat u besteld. Informeer indien u in België woont even naar deze bezorgkosten. Onze aanbiedingen zijn dan nog steeds zeer concurrerend.

Heb ik garantie op de geleverde Lloyd loom meubelen?

U heeft uiteraard de gebruikelijke 3 jaar aflopende consumentengarantie op onze Lloyd loom meubelen.

Mag ik de bestelling ruilen of retourneren?

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen de bestelling te ruilen of te retourneren bij een online bestelling. Dit is mogelijk zonder opgave van reden. Indien mogelijk graag terug sturen in de originele verpakking. De kosten voor het retour sturen zijn echter wel voor uw rekening.  Indien u wenst te ruilen of retourneren gaarne een e-mail bericht.

Zijn er uitzonderingen op het recht van ruilen of retourneren?

Meubelen die  speciaal op verzoek van de klant in een bepaalde kleur zijn besteld en niet standaard in de collectie aanwezig zijn kunnen niet worden geretourneerd. Meubelen/kussens die speciaal op verzoek van de klant zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Hier is dan sprake van maatwerk.

Hoe wordt ik op de hoogte gehouden (betreffende de retourzending)?

Als we de retourzending hebben ontvangen, wordt deze gecontroleerd en verwerkt. Nadat de retourzending behandelt is, sturen wij een e-mail.  Indien u reeds vooraf betaald heeft wordt het retour bedrag teruggestort binnen 14 dagen.

Op welke wijze kan ik een klacht indienen?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lloydloomwinkel.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.”

Zijn alle stoelen uit voorraad leverbaar?

Per model geven we aan of de Lloyd loom meubelen uit voorraad leverbaar zijn, of evt tijdelijk zijn uitverkocht. Dan staat er altijd de verwachte levertijd bij. U kunt dan altijd reserveren, u betaalt nogmaals niets aan, dus er is voor u geen enkel risico.

Kan ik de kussens ook los bestellen?

U kunt bij ons ook losse kussens bestellen van o.a. het model Lloyd loom eetkamerstoel 3504. Wij hebben deze altijd op voorraad in diverse kleuren. Al vanaf € 39,- kunt u deze bestellen. Ook van de Lloyd loom stoelen Sheffield hebben we kussens.  Door aanhoudende vraag hebben we nu ook een standaard kussen. Dit kussen is geschikt voor veel eetkamerstoelen. Wij sturen de kussens zonder extra verzendkosten naar u toe. U treft deze kussens aan bij het model Lloyd loom eetkamerstoel 3504. Voor het opsturen van kussens naar België rekenen we toeslag van  € 10,- per pakket.

Wat is het nieuwste model?

Nieuw en uniek zijn onze mixed Lloyd loom eetkamerstoelen. Lloyd loom eetkamerstoel Barcelona en Malaga zijn met armleuning. Model Cambridge is de eetkamerstoel in mixed loom zonder armleuning. Wij zijn er trost op u dit unieke product te mogen aanbieden. De twee mogelijkheden zijn mixed loom naturel en bruin. Door het gemelleerde effect heeft het een warme uitstraling. Deze stoelen zijn momenteel onze omzetmakers en worden dus zeer goed ontvangen. Ook deze stoelen brengen we in onze Purple Starling in Lloyd loom collectie.

Wat is de meest verkochte stoel?

Onze absolute topper de Lloyd loom stoel 3504 staat niet voor niks op 1. De Lloyd loom stoel 3504 is onze Lloyd loom topper. Wij kopen deze in grote hoeveelheden in, waardoor we deze prijsdoorbraak hebben kunnen realiseren. De prijs van € 325,- is een tijdelijke aanbieding. Deze prijs is nu tijdelijk met gratis kussen. Deze stoel heeft het logo sm design. Deze stoel werd in het verleden onder de naam Slootstra Mulder op de markt gebracht. Wij hebben toestemming om dit model door te kunnen voeren. Dit model is een echt klassieker, een al jaren achtereen meest verkochte Lloyd loom stoel.

Zijn Lloyd loom stoelen ook geschikt voor buiten?

Lloyd loom stoelen zijn indoor meubelen. Het materiaal wordt beschermd door de lak die is aangebracht op het materiaal. Indien de meubelen onbeschermd buiten staan, dus niet onder een afdak zijn deze meubelen niet geschikt voor outdoor. Plaatst u ze in de veranda of overkapping waar dus geen regen naar binnen komt, dan is het geen probleem.

Waar vind ik tal van tips inzake Lloyd loom meubelen?

Wij schrijven regelmatig blogs over over alles wat met Lloyd loom meubelen te maken heeft. Deze vind u onder het kopje blog rechts onder elke pagina.

Wat zijn de contactgegevens van de showroom?

Wilt u liever niet online bestellen, maar graag een Lloyd loom meubel kopen in een van onze winkels? Dan is dat mogelijk!  Het deskundige personeel zal u voorzien van het juiste advies en beantwoordt graag al uw vragen.

Het adres van onze showroom in Nieuw Buinen is: Drentse Poort 12 C 9521 JA te Nieuw-Buinen Vrijdag is de showroom open van 09:30 – 17.00 uur. Zaterdags is de winkel open van 12.00 – 17:00 uur. Wilt u uw vraag telefonisch stellen aan de showroom? Bel dan met 0599-652035.

Het adres van onze showroom in Wilhelminaoord is: Kon. Wilhelminalaan 23  8384 GG  te Wilhelminaoord. Donderdag en vrijdag is de showroom open van 10.00 – 17.00 uur. Zaterdags is de winkel open van 10.00 – 17.00 uur. Wilt u uw vraag telefonisch stellen aan de showroom? Bel dan met 0521-381660.

Wat zijn de contactgegevens van de online webshop?

Voor al uw vragen over onze Lloyd loom meubelen/kussens of bestellingen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0599-652035. Onze online klantenservice is op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) geopend van 09:00 – 18:00 uur en op zaterdag van 09.30 – 17:00 uur.  Ook zijn we via onze mail bereikbaar op info@lloydloomwinkel.nl. Ons team staat voor u klaar!

Lloyd loom winkel de Lloyd loom speciaalzaak van Nederland. Altijd de scherpste prijzen voor Lloyd loom eetkamerstoelen. Elke maand de scherpste prijzen voor onze Lloyd loom eetkamerstoelen vaak uit voorraad leverbaar. Lloyd loom is zeer sterk materiaal – ijzerdraad met papier gedraaid verlijmd en afgelakt. U kunt de Lloyd loom meubelen vaak in tal van kleuren bestellen. © 03-2011 Lloyd loom winkel