Lloyd loom stoel 3504 sm design

Lloyd loom logo sm design lloyd loom logo sm design

Lloyd loom eetkamerstoel 3504 sm design.

Deze bestseller genoemd Lloyd loom eetkamerstoel 3504 verdient een grote pluim. Deze Lloyd loom eetkamerstoel werd uitgeroepen tot stoel van het jaar op internationale beurzen. De stoel werd op de markt gebracht door de fabrikant Slootstra-Mulder uit Noordwolde. Dit is de reden dat op het logo SM design vermeld staat. Het logo is hier op dit blog weergegeven, en wordt nog steeds als kwaliteitslogo bevestigd op de eetkamerstoel. Een paar jaar geleden besloot de fabrikant Slootra te stoppen. Het model werd in overleg doorgevoerd door de importeur Lem.

loom stoel 3504 sm design

Door de strakke vormgeving werd deze Lloyd loom stoel als vernieuwend omschreven. In de afgelopen jaren zijn er reeds duizenden van deze stoelen verkocht aan de consument en aan projectmatige doeleinden. In tal van huiskamers komt u deze Lloyd loom eetkamerstoelen tegen. Via de detaillist (rotan en Lloyd loom speciaalzaken) kocht de consument deze stoel. Hedendaags is deze stoel nog altijd een topper daar het een tijdloos model is. In de jaren 90 werd deze eetkamerstoel veelal in de kleur naturel verkocht. Nu zijn de kleuren room, wit wash, taupe, karamel en zwart erg populair.

U kunt deze Lloyd loom eetkamerstoel aanschaffen bij de betere Lloyd loom speciaalzaken. Hier kunt u ook vaak nieuwe kussens voor dit model aanschaffen.