Lloyd loom meubelen voor in de Serre.

Naast de bekende rotan meubelen treft u steeds vaker Lloyd loom meubelen aan in woonkamer en serre. Ik heb veel interieur adviseurs gesproken die dit beamen. Het voordeel van Lloyd loom meubelen is dat het zeer goed tegen de warmte en lichtinval kan. Het Lloyd loom product kan nooit knappen daar het gemaakt is van ijzerdraad met getwijnd papier.

lloyd loom stoel sheffield wit
Lloyd loom stoelen Sheffield in de kleur wit.

 

Het product is super sfeervol en het grote voordeel ten opzicht van kunststof meubelen is dat het niet statisch is. Kunststof meubelen geven vaak elektrische schokjes hetgeen als hinderlijk wordt ervaren.

Doortrekken van de inrichting naar buiten en het niet alleen bij het binnen houden.

Het voordeel van sfeervolle Lloyd loom stoelen, Lloyd loom banken, Lloyd loom fauteuils en Lloyd loom tafels in uw serre is dat indien u buiten een fijn terras heeft u deze stijl door kunt trekken. Onder een afdak zijn Lloyd loom en rotan meubelen voor buiten ook geschikt. Indien het in weer en wind staat ben u aangewezen op kunststof meubelen. Wel minder sfeervol dan echte rotan meubelen, maar deze gaan dan gewoon veel langer mee. Heeft u wel de mogelijkheid van een overkapping dan zou ik zeer zeker Lloyd loom of rieten meubelen aanbevelen. Deze zijn gewoon sfeervoller en buiten dat veel duurzamer t.o.v ons milieu.

Waarom Lloyd loom meubelen in uw Serre?

Hier nog even resumerend de voordelen van Lloyd loom stoelen in een serre.

  • ze zijn erg duurzaam (ijzerdraad met getwijnd papier).
  • makkelijk verplaatsbaar
  • sfeervol (geeft u een warm gevoel).
  • de combineren met outdoor meubilair mocht u deze stijl willen doortrekken naar uw terras.
  • het materiaal is absoluut haakvrij.
  • Lloyd loom meubelen zijn makkelijk te combineren met tal van soorten hout waardoor u ook kunt kiezen voor een houten tafel van teak, kersen, beuken etc.

Mocht u interesse hebben in dit Lloyd loom product klik dan hier voor meer info.

Veel plezier in uw Serre!

Jan Lem