Lloyd loom winkel ook op de 50plusbeurs in Utrecht.

Lloyd loom winkel heeft in het verleden haar nieuwste modellen Lloyd loom eetkamerstoelen gepromoot op de 50plusbeurs in Utrecht. Hiermee wil Lloyd loom winkel haar landelijke uitstraling versterken. Veelal wordt online aangekocht maar door op z’n grote beurs de Lloyd loom meubelen te showen kunnen ook veel klanten de meubelen bekijken en uitproberen.

De nieuwste Topper – Lloyd loom eetkamerstoel Sunderland werd hier gepresenteerd.

lloyd loom stoel Sunderland
Lloyd loom eetkamerstoel Sunderland van het merk Purple Starling.

Naast bovenstaand nieuw model werd ook de absolute topper Lloyd loom eetkamerstoel 3504 gepresenteerd.  Ook is er een nieuwe collectie mixed loom eetkamerstoelen. Model Barcelona is de mixed loom eetkamerstoel met armleuning.  Model Cambridge is de eetkamerstoel zonder armleuning. Ook deze modellen trof u aan op de 50 plusbeurs.

De Lloyd loom stoelen zijn specifiek gericht voor in de woonkamer, slaapkamer en serre. Ook in een vakantiewoning zijn ze erg gewild. Toch worden onze loom eetkamerstoelen het meest verkocht voor in de woonkamer. Het product heeft een sfeervolle uitstraling en is makkelijk te combineren met andere producten.  U kunt hierbij denken aan tafels van eiken, beuken, teak, grenen, kersen etc. Ook bij een tafel van glas geeft Lloyd loom weer een moderne uitstraling. Kortom een product wat makkelijk te combineren is. Ook doordat we de stoelen aanbieden in tal van verschillende kleuren kan een ieder haar eigen smaak er in kwijt. Van white Wash, wit, taupe, naturel, karamel, zwart, Bali bruin tot aan room

Overtuig u zelf en kom naar onze showroom.  Door op de 50 plus beurs te staan gaven we onze klanten uit het hele land de mogelijkheid om onze toppers te komen bekijken.

Ontdek ook dit prachtige product, het is een sieraad voor uw woonkamer.

 

 

Jan Lem