Nieuwste versie Lloyd loom meubelen in mixed loom

U kent vast het traditionele Lloyd loom materiaal. Deze Lloyd loom meubelen zijn gespoten in een bepaalde kleur. U kunt hierbij denken aan de kleuren room, zwart, karamel, Bali bruin of wit. Nu is er sinds een korte periode een nieuw type Lloyd loom op de markt onder de naam Mixed loom. Bij mixed loom bruin lopen verschillende kleuren bruin door elkaar. Daarnaast is ook de mixed loom naturel verkrijgbaar, hierbij worden de kleuren beige en licht bruin gecombineerd.

lloyd loom stoel Barcelona

Hierboven is de mixed loom naturel weer gegeven. Van dit materiaal worden nu super mooie Lloyd loom eetkamerstoelen gemaakt. Deze zeer exclusieve mixed Lloyd loom stoelen wordt onder de merknaam Purple Starling in Lloyd loom verkocht.

Nieuwste Versie Lloyd loom eetkamerstoelen in mixed loom nu verkrijgbaar.

Deze Lloyd loom eetkamerstoelen worden met armleuning verkocht in twee uitvoeringen. De Mixed Lloyd loom stoel Barcelona in de kleur mixed loom naturel en in de mixed loom bruin. De Lloyd loom eetkamerstoel zonder armleuning Cambridge wordt ook in deze twee uitvoeringen aangeboden. Werkelijk unieke stoelen die in bijna elke interieur een aanwinst zijn.

Mixed loom stoel Barcelona

U kunt Lloyd loom stoel Barcelona  hier bestellen.

Deze Lloyd loom eetkamerstoelen hebben een houten frame en zijn zeer duurzaam. Het voordeel van dergelijke stoelen is dat ze erg makkelijk combineren met tal van houtsoorten. Ze zijn erg geschikt om te combineren bij kersen, eiken, grenen, beuken en teak houten tafels.

U herkent deze mixed loom stoelen aan het Original Logo van Purple Starling in Lloyd loom.  Al jaren een zeer bekend en gerenommeerd merk.

logo Purple Starling in Lloyd loom
Logo Purple Starling in Lloyd loom