Woontrends in Wonen en Interieur.

Eigenlijk zijn Lloyd loom meubelen nooit uit geweest. Na de enorme verkopen eind jaren 90 en begin 2000 is het tijdelijk wat achteruit gegaan. Je merkt nu dat de vraag naar deze meubelen weer toeneemt. Vooral Lloyd loom eetkamerstoelen zijn erg geliefd. Ik verwacht hernieuwde woontrends in wonen en interieur van deze Lloyd loom meubelen. De vormen zijn van enkele modellen wat ronder geworden. Ook is er naast het traditionele Lloyd loom ook steeds meer vraag naar mixed Lloyd loom.

Een nieuwe Lloyd loom woontrend – interieurtrends is in de maak.

Persoonlijk zou het mij niet verbazen dat het jaar 2019 de hernieuwde doorbraak wordt van Lloyd loom meubelen. Ik denk dan niet eens alleen aan particulier gebruik maar ook aan projectmatige doeleinden.

U kunt hier denken aan zorginstellingen, horeca (restaurant of andere eetgelegenheden), wachtkamers en andere groepsaccommodaties. Ook hier worden de voordelen van het materiaal als zeer positief ervaren. Het Lloyd loom haakt niet, is zeer sterk, sfeervol en niet statisch. Deze positieve eigenschappen maken Lloyd loom stoelen geschikt voor veel doeleinden. Vooral de sfeer is denk ik erg belangrijk, als je in een restaurant komt met van die “zielige stoeltjes” nodigt het niet echt uit om lekker te gaan eten of borrelen. Lloyd loom geeft die gezellige sfeer juist wel. Dit werkt voor deze bedrijven dan ook weer omzetverhogend. Ook in zorginstellingen waar een beetje extra sfeer welkom is, heeft Lloyd loom een warme uitstraling.  Als de trend zich voortzet wordt dit het jaar van de Lloyd loom meubelen in de horeca en zorginstellingen.

Lloyd loom stoel Barcelona
Lloyd loom eetkamerstoel Barcelona in de twee kleuren mixed loom nieuwe woontrend

Er zijn meerdere aanbieders binnen het Lloyd loom. De meeste werken via een dealerschap en leveren niet direct naar de eindgebruiken. Lloyd loom winkel levert wel direct aan de eindgebruiker en kan hierdoor de prijs van het product laag houden.   U kunt u inspiratie opdoen inzake deze woontrend op de volgende site.

U kunt mocht u vragen hebben of meer willen weten over het product Lloyd loom altijd contact met ons opnemen.

 

Jan Lem