Purple Starling in Lloyd loom

Het hiernaast vertoonde logo van het merk Purple Starling in Lloyd loom treft u aan op o.a.  eetkamerstoelen en stoelen en is nu ook al weer jaren actief op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Het merk is gedeponeerd  bij het Benelux-bureau voor de intellectuele eigendom. U treft dit logo aan op tal van eetkamerstoelen, banken, fauteuils, tafeltjes en eettafels.  U kunt er als klant van uitgaan dat u een kwaliteitsproduct aanschaft als het meubelstuk voorzien is van het logo Purple Starling in Lloyd loom.U herkent een Original Lloyd loom stoel aan haar logo. Er zijn op dit moment meerdere aanbieders van Lloyd loom meubelen op de Europese markt. Zo heb je o.a. de fabrikant Nouvion met het logo Origineel loom furniture. Deze fabrikant heeft een eigen Lloyd loom productie in Lloyd loom eetkamerstoelen. Deze fabrikant is erg sterk in met leer beklede Lloyd loom eetkamerstoelen.

Andere bekende namen zijn Vincent Sheppard, Lusty’s of Lloyd loom,  Lloyd loom of  Spalding en Purple Starling in Lloyd loom .Een aanbieder die in het verleden ook op de Nederlandse markt actief was is HVA met het logo Lloyd loom HVA meubelen bv. Deze fabrikant is niet meer actief.Lloyd loom is feitelijk het materiaal – getwijnd papier waar in de verticale banen ijzerdraad is verwerkt. Alle boven genoemde aanbieders werken met dit materiaal.

De nieuwste Trend van de collectie Purple Starling in Lloyd loom.

Het nieuwste product van de Purple Starling collectie zijn de mixed Lloyd loom stoelen. In een aanvullend blog vindt u hier meer informatie over. Het betreft hier Lloyd loom van verschillende kleuren door elkaar het geen een super mooi effect geeft.  Deze unieke vervaardiging van mixed loom maken deze Lloyd loom eetkamerstoelen super exclusief. Daarnaast vind u ook de traditionele Lloyd loom eetkamerstoelen in de Purple Starling collectie zoals de Lloyd loom stoel Parijs. Deze stoel is al jaren een absolute topper.